Oferte cazare Scharnitz, Innsbruck Tirol Austria iarna 2020
(2 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)
Hotel Gasthof Risserhof, Scharnitz

Hotel Gasthof Risserhof

Scharnitz, Innsbruck Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Gasthof Ramona, Scharnitz

Gasthof Ramona

Scharnitz, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport

  Oferte Scharnitz

  Scharnitz, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Scharnitz sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Scharnitz pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Scharnitz sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Scharnitz oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Scharnitz garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Scharnitz va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Scharnitz, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro