Oferte cazare Zirl, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
(2 oferte, 96EUR - 96EUR)

Despre ZirlPrezentare si poze Zirl

Zirl

Orașul Zirl, situat la numai 10 km de Innsbruck, se mândrește cu o zonă de alpinism populară, așa-numitul Martinswand. Localitățile componente Zirl, Zirl Bahnhof, Hochzirl, Eigenhofen și Dirschenbach formeaza municipiul Zirl. De asemenea, zona populară de alpinism Martinswand, Cheile Ehnbachklamm, precum și părți ale lanțului muntos Nordkette fac parte din teritoriul municipiului. Satul a fost menționat pentru prima dată în 799 AD. Datorită locației sale la drumul roman Via Claudia Augusta, de timpuriu Zirl a reprezentat un important nod de trafic.

Oferte Zirl

Zirl, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Zirl sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Zirl pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Zirl sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Zirl oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Zirl garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Zirl va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Zirl, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Zirl

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zirl?

LUXURIoSES UND MODERNES APARTMENT, CAFE PENSION MARGRET sunt cele mai populare hoteluri din Zirl