Oferte Cazare Montafon Austria 2023
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Relax Und Vitalhotel Adler, Sankt Anton Im Montafon

Relax Und Vitalhotel Adler

Sankt Anton Im Montafon, Montafon, Austria

  • Fara transport

  Despre Montafon

  Skipass-ul "Montafon" este valabil în 6 domenii schiabile din Montafon - (Silvretta Montafon, domeniul schiabil Golm, Gargellen, Kristberg, Silvretta-Bielerhöhe si Muttersberg) si va permite accesul la 218 km de pârtii, acoperiti impecabil de 60 de i

  Oferte Montafon

  Montafon, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din regiunea Montafon sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Austria si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Montafon pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Montafon sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Montafon oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Montafon garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Montafon va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Montafon Austria iarna 2023 - Alege oferta si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Montafon

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Montafon?

  Relax Und Vitalhotel Adler sunt cele mai populare hoteluri din Montafon