Oferte cazare Wildermieming, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
(5 oferte, 103EUR - 103EUR)
Landhotel Jager, Wildermieming

Landhotel Jager

Wildermieming, Innsbruck Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Aktiv Hotel Traube, Wildermieming

Aktiv Hotel Traube

Wildermieming, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Adlerhof Am Sonnenplateau, Wildermieming

  Adlerhof Am Sonnenplateau

  Wildermieming, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport
   Chalet Gerhard, Wildermieming

   Chalet Gerhard

   Wildermieming, Innsbruck Tirol, Austria

    • Fara transport
    Holiday Home Mitzi, Wildermieming

    Holiday Home Mitzi

    Wildermieming, Innsbruck Tirol, Austria

     • Fara transport

     Oferte Wildermieming

     Wildermieming, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Wildermieming sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Wildermieming pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Wildermieming sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Wildermieming oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Wildermieming garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Wildermieming va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Wildermieming, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Wildermieming

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Wildermieming?

     Landhotel Jager, Holiday Home Mitzi, Chalet Gerhard, Aktiv Hotel Traube, Adlerhof Am Sonnenplateau sunt cele mai populare hoteluri din Wildermieming

     Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Wildermieming?

     Landhotel Jager sunt hoteluri din Wildermieming ce au acces gratuit la internet

     Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Wildermieming?

     Landhotel Jager sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Wildermieming. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Wildermieming.