Oferte cazare Reith Bei Seefeld, Innsbruck Tirol Austria iarna 2020
(2 oferte, 350EUR - 350EUR)
Alpenkoenig Tirol, Reith Bei Seefeld

Alpenkoenig Tirol

Reith Bei Seefeld, Innsbruck Tirol, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Sir Henry 360° Of Freedom, Reith Bei Seefeld

Sir Henry 360° Of Freedom

Reith Bei Seefeld, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport

  Oferte Reith Bei Seefeld

  Reith Bei Seefeld, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Reith Bei Seefeld sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Reith Bei Seefeld pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Reith Bei Seefeld sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Reith Bei Seefeld oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Reith Bei Seefeld garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Reith Bei Seefeld va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Reith Bei Seefeld, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro