Oferte cazare Patsch, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
(1 oferte, 233EUR - 233EUR)
Baerenwirth, Patsch

Baerenwirth  

Patsch, Innsbruck Tirol, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Oferte Patsch

Patsch, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Patsch sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Patsch pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Patsch sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Patsch oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Patsch garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Patsch va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Patsch, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Patsch

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Patsch?

Baerenwirth sunt cele mai populare hoteluri din Patsch

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Patsch?

Baerenwirth sunt cele mai apreciate hoteluri din Patsch ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Patsch.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Patsch?

Baerenwirth sunt cele mai apreciate hoteluri din Patsch ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Patsch.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Patsch?

Baerenwirth sunt hoteluri din Patsch ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Patsch?

Baerenwirth sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Patsch. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Patsch.

Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Patsch?

Baerenwirth sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Patsch. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Patsch.