Oferte cazare Kolsass, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
(12 oferte, 302.2EUR - 940.4EUR)
Hotel Pensiune Jagerhof, Kolsassberg

Hotel Pensiune Jagerhof

Kolsassberg, Innsbruck Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Rettenberg, Kolsass

Rettenberg

Kolsass, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Bauernhaus, Kolsassberg

  Bauernhaus

  Kolsassberg, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport
   Pension Edelweiß, Kolsass

   Pension Edelweiß

   Kolsass, Innsbruck Tirol, Austria

    • Fara transport
    Apartment Sonnenwinkel 1, Kolsassberg

    Apartment Sonnenwinkel 1

    Kolsassberg, Innsbruck Tirol, Austria

     • Fara transport
     Holiday Home Sonnenwinkel, Kolsassberg

     Holiday Home Sonnenwinkel

     Kolsassberg, Innsbruck Tirol, Austria

      • Fara transport

      Oferte Kolsass

      Kolsass, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Kolsass sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Kolsass pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Kolsass sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Kolsass oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Kolsass garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Kolsass va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Kolsass, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Kolsass

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kolsass?

      Hotel Pensiune Jagerhof, Gastehaus Pension Edelweiss, PENSION EDELWEIß, RESTAURANT HOFER STUBN MIT PENSION UNTERHOF, BAUERNHAUS sunt cele mai populare hoteluri din Kolsass

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kolsass?

      Hotel Pensiune Jagerhof, Gastehaus Pension Edelweiss sunt cele mai apreciate hoteluri din Kolsass ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kolsass.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kolsass?

      Hotel Pensiune Jagerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Kolsass ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kolsass.

      Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Kolsass?

      Hotel Pensiune Jagerhof sunt hoteluri din Kolsass ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Kolsass.