Oferte cazare Fritzens, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Oferte Fritzens

Fritzens, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Fritzens sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Fritzens pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Fritzens sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Fritzens oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Fritzens garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Fritzens va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Fritzens, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Fritzens

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fritzens?

Gasthaus Pension Fritznerhof sunt cele mai populare hoteluri din Fritzens