Oferte Cazare Otztal Austria iarna 2023
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Otztal

Otztal

Ötztal este destinatia ideala pentru fanii sporturilor de iarna - în total va asteapta 316 km pârtii si 76 instalatii pe cablu pâna la 3.340 m altitudine.
Pe lânga Sölden dispun si Ober-/Hochgurgl, Ötz, und Vent de domenii schiabile foarte bune, cu

Oferte Otztal

Otztal, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Otztal sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Austria si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Otztal pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Otztal sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Otztal oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Otztal garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Otztal va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Otztal Austria iarna 2023 - Alege din 108 oferte disponibile si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Otztal

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Otztal?

sunt cele mai populare hoteluri din Otztal