Oferte cazare Mutters, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
(5 oferte, 176EUR - 192EUR)
Dasmei, Mutters

Dasmei

Mutters, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Seppl, Mutters

  Seppl

  Mutters, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport
   Pension Muttererhof, Mutters

   Pension Muttererhof

   Mutters, Innsbruck Tirol, Austria

    • Fara transport
    Sporthotel Schieferle, Mutters

    Sporthotel Schieferle

    Mutters, Innsbruck Tirol, Austria

     • Fara transport
     Sonnhof, Mutters

     Sonnhof

     Mutters, Innsbruck Tirol, Austria

      • Fara transport

      Oferte Mutters

      Mutters, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Mutters sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Mutters pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Mutters sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Mutters oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Mutters garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Mutters va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Mutters, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Mutters

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mutters?

      SPORTHOTEL SCHIEFERLE, Seppl, dasMEI, Sonnhof, Pension Muttererhof sunt cele mai populare hoteluri din Mutters

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mutters?

      Seppl, dasMEI, Sonnhof, Pension Muttererhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Mutters ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mutters.

      Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Mutters?

      Pension Muttererhof sunt hoteluri din Mutters ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Mutters.