Oferte cazare Pettnau, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Gasthof Schaber, Pettnau

Gasthof Schaber

Pettnau, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Mellauner Hof, Pettnau

  Mellauner Hof

  Pettnau, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport

   Oferte Pettnau

   Pettnau, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Pettnau sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Pettnau pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Pettnau sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Pettnau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Pettnau garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Pettnau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Pettnau, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Pettnau

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pettnau?

   Mellauner Hof, GASTHOF SCHABER sunt cele mai populare hoteluri din Pettnau

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pettnau?

   GASTHOF SCHABER sunt cele mai apreciate hoteluri din Pettnau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pettnau.