Oferte cazare Sankt Sigmund Im Sellrain, Innsbruck Tirol Austria iarna 2022
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Appartements Schmalzerhof, Sankt Sigmund Im Sellrain

Appartements Schmalzerhof

Sankt Sigmund Im Sellrain, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Alpengasthof Praxmar, Sankt Sigmund Im Sellrain

  Alpengasthof Praxmar

  Sankt Sigmund Im Sellrain, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport

   Oferte Sankt Sigmund Im Sellrain

   Sankt Sigmund Im Sellrain, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Sankt Sigmund Im Sellrain sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Sankt Sigmund Im Sellrain pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Sankt Sigmund Im Sellrain sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Sankt Sigmund Im Sellrain oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Sankt Sigmund Im Sellrain garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Sankt Sigmund Im Sellrain va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Sankt Sigmund Im Sellrain, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Sankt Sigmund Im Sellrain

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sankt Sigmund Im Sellrain?

   APPARTEMENTS SCHMALZERHOF, ALPENGASTHOF PRAXMAR sunt cele mai populare hoteluri din Sankt Sigmund Im Sellrain