Oferte cazare Mosern, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
(3 oferte, 105EUR - 105EUR)
For Friends Hotel, Mosern

For Friends Hotel

Mosern, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Apartment Renauer, Mosern

  Apartment Renauer

  Mosern, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport

   Oferte Mosern

   Mosern, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Mosern sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Mosern pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Mosern sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Mosern oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Mosern garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Mosern va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Mosern, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Mosern

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mosern?

   Apartment Renauer, Hotel Inntaler Hof- das P, For Friends Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Mosern

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mosern?

   For Friends Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Mosern ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mosern.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Mosern?

   For Friends Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Mosern ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Mosern.