Oferte cazare Gries Im Sellrain, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
(6 oferte, 255.9EUR - 683.6EUR)
Hotel Alpengasthof Grieserhof, Gries Im Sellrain

Hotel Alpengasthof Grieserhof

Gries Im Sellrain, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Apartment Fernerkogel, Gries Im Sellrain

  Apartment Fernerkogel

  Gries Im Sellrain, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport
   Hotel Grieserhof, Gries Im Sellrain

   Hotel Grieserhof

   Gries Im Sellrain, Innsbruck Tirol, Austria

    • Fara transport
    Privatzimmer Wegscheider, Gries Im Sellrain

    Privatzimmer Wegscheider

    Gries Im Sellrain, Innsbruck Tirol, Austria

     • Fara transport
     Gastehaus Landhaus Tyrol, Gries Im Sellrain

     Gastehaus Landhaus Tyrol

     Gries Im Sellrain, Innsbruck Tirol, Austria

      • Fara transport
      Antonie Sporthotel, Gries Im Sellrain

      Antonie Sporthotel

      Gries Im Sellrain, Innsbruck Tirol, Austria

       • Fara transport

       Oferte Gries Im Sellrain

       Gries Im Sellrain, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Gries Im Sellrain sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Gries Im Sellrain pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Gries Im Sellrain sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Gries Im Sellrain oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Gries Im Sellrain garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Gries Im Sellrain va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Gries Im Sellrain, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Gries Im Sellrain

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Gries Im Sellrain?

       Privatzimmer Wegscheider, HOTEL GRIESERHOF, ANTONIE SPORTHOTEL, HOTEL ALPENGASTHOF GRIESERHOF, Gastehaus Landhaus Tyrol sunt cele mai populare hoteluri din Gries Im Sellrain

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Gries Im Sellrain?

       HOTEL GRIESERHOF, HOTEL ALPENGASTHOF GRIESERHOF, APARTMENT FERNERKOGEL sunt cele mai apreciate hoteluri din Gries Im Sellrain ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Gries Im Sellrain.

       Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Gries Im Sellrain?

       HOTEL ALPENGASTHOF GRIESERHOF sunt cele mai apreciate hoteluri din Gries Im Sellrain ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Gries Im Sellrain.