Oferte cazare Inzing, Innsbruck Tirol Austria iarna 2022
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Gasthof Zum Stollhofer, Inzing

Gasthof Zum Stollhofer

Inzing, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport

  Oferte Inzing

  Inzing, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Inzing sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Inzing pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Inzing sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Inzing oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Inzing garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Inzing va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Inzing, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Inzing

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Inzing?

  GASTHOF ZUM STOLLHOFER sunt cele mai populare hoteluri din Inzing

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Inzing?

  GASTHOF ZUM STOLLHOFER sunt cele mai apreciate hoteluri din Inzing ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Inzing.