Oferte cazare Gries Am Brenner, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
(4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Humlerhof, Gries Am Brenner

Hotel Humlerhof

Gries Am Brenner, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Landhaus Mair, Gries Am Brenner

  Landhaus Mair

  Gries Am Brenner, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport
   Pension Alpina, Gries Am Brenner

   Pension Alpina

   Gries Am Brenner, Innsbruck Tirol, Austria

    • Fara transport
    Gasthof Rose, Gries Am Brenner

    Gasthof Rose

    Gries Am Brenner, Innsbruck Tirol, Austria

     • Fara transport

     Oferte Gries Am Brenner

     Gries Am Brenner, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Gries Am Brenner sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Gries Am Brenner pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Gries Am Brenner sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Gries Am Brenner oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Gries Am Brenner garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Gries Am Brenner va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Gries Am Brenner, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Gries Am Brenner

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Gries Am Brenner?

     Gasthof Rose, PENSION ALPINA, LANDHAUS MAIR, HOTEL HUMLERHOF sunt cele mai populare hoteluri din Gries Am Brenner

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Gries Am Brenner?

     HOTEL HUMLERHOF sunt cele mai apreciate hoteluri din Gries Am Brenner ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Gries Am Brenner.