Oferte cazare Matrei Am Brenner, Innsbruck Tirol Austria iarna 2020
(2 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)
Parkhotel Matrei, Matrei Am Brenner

Parkhotel Matrei

Matrei Am Brenner, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Krone, Matrei Am Brenner

  Krone

  Matrei Am Brenner, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport

   Oferte Matrei Am Brenner

   Matrei Am Brenner, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Matrei Am Brenner sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Matrei Am Brenner pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Matrei Am Brenner sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Matrei Am Brenner oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Matrei Am Brenner garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Matrei Am Brenner va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Matrei Am Brenner, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro