Oferte Cazare Ghetar Kaunertal Austria iarna 2023
(9 oferte, 385EUR - 1029EUR)
Hotel Jagerhof Feichten, Feichten

Hotel Jagerhof Feichten

Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Kaunertalerhof, Feichten

Hotel Kaunertalerhof

Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Hotel Tia Monte, Feichten

Hotel Tia Monte

Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Tia Apart, Feichten

Hotel Tia Apart

Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

  • Fara transport
  Hotel Larchenhof, Feichten

  Hotel Larchenhof

  Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

   • Fara transport
   Hotel Tia Smart Natur, Feichten

   Hotel Tia Smart Natur

   Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

   • Hotel cu All Inclusive  
   • Fara transport
   Hotel Feichtner Hof, Feichten

   Hotel Feichtner Hof

   Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

   • Hotel cu All Inclusive  
   • Fara transport
   Edelweiss, Feichten

   Edelweiss

   Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

    • Fara transport
    Tia Monte Smart Natur, Feichten

    Tia Monte Smart Natur

    Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

     • Fara transport

     Despre Ghetar Kaunertal

     Ghetar Kaunertal

     Skipass-ul regional "Ski 6" cuprinde 6 domenii schiabile la altitudini între 780 si 3.160 m, din care fac parte Serfaus, Fiss-Ladis, Nauders, Fendels, regiunea Venet si ghetarul Kaunertal. În total Skiwelt va ofera 359 km de pârtii variati cu pârtii

     Oferte Ghetar Kaunertal

     Ghetar Kaunertal, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din regiunea Ghetar Kaunertal sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Austria si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Ghetar Kaunertal pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Ghetar Kaunertal sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Ghetar Kaunertal oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Ghetar Kaunertal garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ghetar Kaunertal va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Ghetar Kaunertal Austria iarna 2023 - 2024 - Alege din 9 oferte disponibile si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

     Intrebari frecvente despre Ghetar Kaunertal

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ghetar Kaunertal?

     Hotel Jagerhof Feichten, Hotel Kaunertalerhof, Hotel Tia Monte, Hotel Tia Apart, Hotel Larchenhof sunt cele mai populare hoteluri din Ghetar Kaunertal

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ghetar Kaunertal?

     Hotel Jagerhof Feichten, Hotel Tia Monte, Hotel Tia Apart sunt cele mai apreciate hoteluri din Ghetar Kaunertal ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ghetar Kaunertal.

     Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Ghetar Kaunertal?

     Hotel Jagerhof Feichten, Hotel Kaunertalerhof, Hotel Tia Monte sunt cele mai apreciate hoteluri din Ghetar Kaunertal ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Ghetar Kaunertal.

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Ghetar Kaunertal?

     Hotel Tia Monte sunt cele mai apreciate hoteluri din Ghetar Kaunertal ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Ghetar Kaunertal.

     Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Ghetar Kaunertal?

     Hotel Kaunertalerhof, Hotel Tia Monte sunt cele mai apreciate hoteluri din Ghetar Kaunertal cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Ghetar Kaunertal.

     Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Ghetar Kaunertal?

     Hotel Jagerhof Feichten, Hotel Tia Monte sunt hoteluri din Ghetar Kaunertal ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Ghetar Kaunertal.