Oferte cazare Tulfes, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
(9 oferte, 350EUR - 350EUR)
Gasthof Neuwirt, Tulfes

Gasthof Neuwirt

Tulfes, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Ferienhotel Geisler, Tulfes

  Ferienhotel Geisler

  Tulfes, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport
   Manfred Feichtner, Tulfes

   Manfred Feichtner

   Tulfes, Innsbruck Tirol, Austria

    • Fara transport
    Pension Alpina, Tulfes

    Pension Alpina

    Tulfes, Innsbruck Tirol, Austria

     • Fara transport
     Voldertalhutte, Tulfes

     Voldertalhutte

     Tulfes, Innsbruck Tirol, Austria

      • Fara transport
      Landhaus Wegscheider, Tulfes

      Landhaus Wegscheider

      Tulfes, Innsbruck Tirol, Austria

       • Fara transport

       Oferte Tulfes

       Tulfes, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Tulfes sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Tulfes pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Tulfes sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Tulfes oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Tulfes garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Tulfes va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Tulfes, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 9 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Tulfes

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Tulfes?

       Voldertalhutte, PENSION ALPINA, MANFRED FEICHTNER, Ferienhotel Geisler Tulfes Tirol, BB Appartements Glungezer Www.Glungezer.Net sunt cele mai populare hoteluri din Tulfes

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Tulfes?

       Gasthof Neuwirt, Ferienhotel Geisler sunt cele mai apreciate hoteluri din Tulfes ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Tulfes.