Oferte cazare Trins, Innsbruck Tirol Austria iarna 2022
(5 oferte, 50EUR - 500EUR)
Wienerhof, Trins

Wienerhof

Trins, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Gidnhof, Trins

  Gidnhof

  Trins, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport
   Haus Mader, Trins

   Haus Mader

   Trins, Innsbruck Tirol, Austria

    • Fara transport
    Hotel Cafe Zita, Trins

    Hotel Cafe Zita

    Trins, Innsbruck Tirol, Austria

     • Fara transport
     Hotel Zita, Trins

     Hotel Zita

     Trins, Innsbruck Tirol, Austria

      • Fara transport

      Oferte Trins

      Trins, Innsbruck Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Trins sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Trins pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Trins sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Trins oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Trins garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Trins va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Trins, Innsbruck Tirol, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Trins

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Trins?

      Hotel Zita, WIENERHOF, Hotel Cafe Zita, HAUS MADER, GIDNHOF sunt cele mai populare hoteluri din Trins

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Trins?

      WIENERHOF sunt cele mai apreciate hoteluri din Trins ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Trins.