Oferte cazare Ramsau Im Zillertal, Tirol Austria iarna 2020
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Gasthof Pension Mariandl, Ramsau Im Zillertal

Gasthof Pension Mariandl

Ramsau Im Zillertal, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Landhaus Klausner, Ramsau Im Zillertal

  Landhaus Klausner

  Ramsau Im Zillertal, Tirol, Austria

   • Fara transport

   Despre Ramsau Im ZillertalPrezentare si poze Ramsau Im Zillertal

   Ramsau Im Zillertal

   Informaţii generale
   Ramsau im Zillertal, cu 4000 de locuitori, se află 600 m deasupra nivelului mării, în munţi şi de un râu şi o zonă de schi. Datorită locaţiei sale favorabile - în centrul Zillertal Valea telecabina - Ramsau este punctul de plecare ideal pentru a explora lumea de munte Zillertal. Vacanţă romantice paradise este un sat mic Magic cu minunat hoteluri, pensiuni, pensii și locuințele țărănești, o mulţime de soare, Pajişti largă şi munte pur aer, care toate oferă răcoritoare pentru corpul şi sufletul tău. Bucuraţi-vă de călduroasă şi ospitalitate, precum şi ofertele excelent din pivnita si bucatarie! Toate acest lucru este ceea ce face ca regiunea de vacanţă atât endearing!

   Oferte Ramsau Im Zillertal

   Ramsau Im Zillertal, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Ramsau Im Zillertal sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Ramsau Im Zillertal pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Ramsau Im Zillertal sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Ramsau Im Zillertal oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Ramsau Im Zillertal garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ramsau Im Zillertal va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Ramsau Im Zillertal, Tirol, Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro