Oferte cazare Berwang, Tirol Austria iarna 2020
(60 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Singer Sporthotel Spa Superior, Berwang

Singer Sporthotel Spa Superior

Berwang, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Kaiserhof, Berwang

Hotel Kaiserhof

Berwang, Tirol, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Hotel Thanellerhof, Berwang

Hotel Thanellerhof

Berwang, Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel Jagdhaus, Berwang

Hotel Jagdhaus

Berwang, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Familien- Und Kinderhotel, Berwang

Familien- Und Kinderhotel

Berwang, Tirol, Austria

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Witt, Berwang

Witt

Berwang, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Blitz, Berwang

  Blitz

  Berwang, Tirol, Austria

   • Fara transport

   Despre BerwangPrezentare si poze Berwang

   Berwang

   În centrul Tiroler Zugspitz Arena, la o altitudine cu zăpadă asigurată - 1.342 m - este situat satul montan tirolez Berwang, un adevărat paradis pentru vacanţele de iarnă şi în familie o adevărată comoară ascunsă pentru regii zăpezii de toate vârstele. Berwang este o staţiune cu distanţe foarte mici la: instalaţiile pe cablu, trasee de schi fond, un patinoar, un derdeluş şi trasee de plimbare - la fiecare ajungeţi foarte repede de la unitatea de cazare. Maşina puteţi lăsa aici. O şcoală de schi şi o grădiniţă de schi, magazine alimentare şi sportive, baruri de Après-Ski şi diferite restaurante, Berwang oferă tot ce este nevoie pentru o vacanţă de succes. Localitatea aflat la cea mai mare altitudine din Zugspitz Arena din Tirol este situat în zonă luminoasă şi foarte frumoasă din punctul de vedere al peisajului la doar câţiva km de graniţa între Germania şi Austria.

   Oferte Berwang

   Berwang, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Berwang sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Berwang pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Berwang sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Berwang oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Berwang garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Berwang va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Berwang, Tirol, Austria iarna 2020 - Alege din 60 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Recomandari turistice pentru Berwang

   Après-Ski-ul este mai degrabă liniştit şi relaxat în Berwang. Situată foarte frumos, cu refugiii tradiţionale şi staţii de pauză în domeniul schiabil sau în vale vă invită la un pahar de după-amiază. Seara vă aşteaptă numeroase restaurante şi alte localuri gastronomice cu specialităţi locale. Dar şi mai târziu găsiţi uşi deschise în Berwang, pentru dans în special Balu's Musicpub care în perioada de vârf a sezonului vă aşteaptă cu muzică live în fiecare zi.