Oferte cazare Biberwier, Tirol Austria iarna 2020
(38 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)
Hotel Mytirol, Biberwier

Hotel Mytirol

Biberwier, Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
My Tirol, Biberwier

My Tirol

Biberwier, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Apart Mosle, Biberwier

  Apart Mosle

  Biberwier, Tirol, Austria

   • Fara transport
   Anno Tyrol, Biberwier

   Anno Tyrol

   Biberwier, Tirol, Austria

    • Fara transport

    Oferte Biberwier

    Biberwier, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Biberwier sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Biberwier pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Biberwier sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Biberwier oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Biberwier garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Biberwier va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Biberwier, Tirol, Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 26 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro