Oferte cazare Biberwier, Tirol Austria iarna 2023
(288 oferte, 322EUR - 322EUR)
Hotel Mytirol, Biberwier

Hotel Mytirol

Biberwier, Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
My Tirol, Biberwier

My Tirol

Biberwier, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Apart Mosle, Biberwier

  Apart Mosle

  Biberwier, Tirol, Austria

   • Fara transport
   Anno Tyrol, Biberwier

   Anno Tyrol

   Biberwier, Tirol, Austria

    • Fara transport
    Postschlossl, Biberwier

    Postschlossl

    Biberwier, Tirol, Austria

     • Fara transport
     Rustika, Biberwier

     Rustika

     Biberwier, Tirol, Austria

      • Fara transport

      Oferte Biberwier

      Biberwier, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Biberwier sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Biberwier pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Biberwier sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Biberwier oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Biberwier garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Biberwier va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Biberwier, Tirol, Austria iarna 2023 - 2024 - Alege din 16 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Biberwier

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Biberwier?

      Hotel MyTirol, Cube Biberwier Lermoos, Larchenwald Appartements, Ferienhaus Antoinette, Anno Tyrol sunt cele mai populare hoteluri din Biberwier

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Biberwier?

      Hotel MyTirol, My Tirol, Larchenwald Appartements, Haus Sonnenspitze Fam. Nessler, Haus Alpenruh sunt cele mai apreciate hoteluri din Biberwier ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Biberwier.

      Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Biberwier?

      Hotel MyTirol sunt cele mai apreciate hoteluri din Biberwier ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Biberwier.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Biberwier?

      Hotel MyTirol sunt cele mai apreciate hoteluri din Biberwier ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Biberwier.

      Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Biberwier?

      Hotel MyTirol sunt hoteluri din Biberwier ce au acces gratuit la internet

      Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Biberwier?

      Hotel MyTirol, Cube Biberwier Lermoos sunt hoteluri din Biberwier ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Biberwier.

      Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Biberwier?

      Hotel MyTirol sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Biberwier. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Biberwier.