Oferte cazare Lermoos, Tirol Austria iarna 2020
(99 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)
Post, Lermoos

Post

Lermoos, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Gula Hof, Lermoos

  Gula Hof

  Lermoos, Tirol, Austria

   • Fara transport
   Bellevue, Lermoos

   Bellevue

   Lermoos, Tirol, Austria

    • Fara transport
    Rustika, Lermoos

    Rustika

    Lermoos, Tirol, Austria

     • Fara transport
     Birkenhof, Lermoos

     Birkenhof

     Lermoos, Tirol, Austria

      • Fara transport

      Despre LermoosPrezentare si poze Lermoos

      Lermoos

      Lermoos este un sat atractiv cu o suprafață de schi mica, dar interesanta. O parte din atractia ca si destinație pentru schiorii de vacanță este includerea pe biletul Happy Ski Card lift accesul pentru ski in alte statiuni din Garmisch-Partenkirchen și Ehrwald (printre altele), pentru cei care au o mașină la dispoziție. De asemenea, este o destinație atractivă pentru schiori intermediari, precum și cei care sunt în căutarea unei vacanțe sat tipic austriaca.

      Oferte Lermoos

      Lermoos, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Lermoos sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Lermoos pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Lermoos sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Lermoos oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Lermoos garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Lermoos va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Lermoos, Tirol, Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 107 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro