Oferte cazare Galtur, Tirol Austria iarna 2023
(298 oferte, 110.5EUR - 290EUR)
Fluchthorn, Galtur

Fluchthorn

Galtur, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Almhof, Galtur

Hotel Almhof

Galtur, Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Alpenresort Fluchthorn, Galtur

Alpenresort Fluchthorn

Galtur, Tirol, Austria

 • Hotel pentru familii cu copii  
 • Fara transport
Alpenromantik Hotel Wirlerhof, Galtur

Alpenromantik Hotel Wirlerhof

Galtur, Tirol, Austria

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Zontaja, Galtur

Zontaja

Galtur, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Rössle, Galtur

  Rössle

  Galtur, Tirol, Austria

   • Fara transport

   Despre GalturPrezentare si poze Galtur

   Galtur

   Informaţii generale
   1584 m deasupra nivelului mării 701 locuitori locaţie: în munți, lângă o zonă de schi

   Oferte Galtur

   Galtur, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Galtur sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Galtur pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Galtur sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Galtur oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Galtur garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Galtur va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Galtur, Tirol, Austria iarna 2023 - 2024 - Alege din 149 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Galtur

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Galtur?

   Fluchthorn, Hotel Almhof, Alpenromantik Hotel Wirlerhof, Alpenresort Fluchthorn, Alpenhotel Tirol sunt cele mai populare hoteluri din Galtur

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Galtur?

   Fluchthorn, Hotel Almhof, Alpenromantik Hotel Wirlerhof, Alpenresort Fluchthorn, Alpenhotel Tirol sunt cele mai apreciate hoteluri din Galtur ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Galtur.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Galtur?

   Alpenresort Fluchthorn, BERGHOTEL RASIS, DER SILBERTALER, Clubdorf Alpenrose sunt cele mai apreciate hoteluri din Galtur ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Galtur.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Galtur?

   Fluchthorn, Hotel Almhof, Alpenromantik Hotel Wirlerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Galtur ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Galtur.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Galtur?

   Fluchthorn, Alpenresort Fluchthorn, Hotel Garni Hubertus sunt hoteluri din Galtur ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Galtur.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Galtur?

   Alpenresort Fluchthorn sunt hoteluri din Galtur ce au acces gratuit la internet