Oferte cazare Umhausen, Tirol Austria iarna 2023
(260 oferte, 50EUR - 500EUR)
Falknerhof, Umhausen

Falknerhof

Umhausen, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Tauferberg, Umhausen

  Tauferberg

  Umhausen, Tirol, Austria

   • Fara transport

   Oferte Umhausen

   Umhausen, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Umhausen sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Umhausen pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Umhausen sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Umhausen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Umhausen garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Umhausen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Umhausen, Tirol, Austria iarna 2023 - 2024 - Alege din 261 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Umhausen

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Umhausen?

   Frischmann Inh 30003, Farchat Inh 38983, Farchat Inh 38953, Carla Inh 38933, APPARTEMENT GEROLD sunt cele mai populare hoteluri din Umhausen

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Umhausen?

   Carla Inh 38933, Farchat Inh 38953, Farchat Inh 38983, Frischmann Inh 30003, Frischmann Inh 40553 sunt cele mai apreciate hoteluri din Umhausen ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Umhausen.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Umhausen?

   HOTEL JOHANNA sunt hoteluri din Umhausen ce au acces gratuit la internet