Oferte cazare Flirsch, Tirol Austria iarna 2021
(6 oferte, 412.3EUR - 412.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Basur, Flirsch

Hotel Basur

   Scor 8.9 din 2 comentarii

Flirsch, Tirol, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre FlirschPrezentare si poze Flirsch

Flirsch

La 1154 m altitudine în Stanzertal se află Flirsch, la doar 13 km de internaţional renumita staţiune de schi St. Anton. În micuţa localitate veţi găsi în schimb mai multă linişte. Dacă vreţi să vă petreceţi concediul mai degrabă relaxat şi departe de agitaţie Flisch este alegerea corectă! Cei 13 km pot fi însă bineînţeles fără probleme acoperiţi cu skibus-urile gratuite. Pe lângă variata ofertă de timp liber din St. Anton vă aşteaptă numeroase posibilităţi şi în Flirsch, cum ar fi un derdeluş natural cu nocturnă.

Oferte Flirsch

Flirsch, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Flirsch sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Flirsch pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Flirsch sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Flirsch oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Flirsch garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Flirsch va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Flirsch, Tirol, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Flirsch

În localitatea liniştită şi idilică Flirsch veţi găsi câteva posibilităţi de a petrece o zi plină. Un exemplu este derdeluşul cu nocturnă, trasee pe zăpadă vă aşteaptă atât în Flirsch cât şi în Pettneu. Cine vrea ceva petrecere nu poate să piardă ocazia de a profita de legendarul Après-Ski în St. Anton. Aici există multe posibilităţi chiar la staţiile de vale, cum ar fi "Krazy Kanguruh" sau "Heustadl". Vizita la „Mooserwirt“ este obligatorie: Après-Ski cu statut de cult! Seara târziu în diferitele baruri şi discoteci atmosfera se încinge, una din destinaţiile preferate este „Kandahar“, unde veţi găsi DJ’s internaţionali şi Cocktail-uri delicioase pentru dispoziţia perfectă.

Intrebari frecvente despre Flirsch

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Flirsch?

Hotel Basur, Holiday Home Talblick, Holiday Home Halzl, Apartment Michaela, Apartment Flars sunt cele mai populare hoteluri din Flirsch

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Flirsch?

Hotel Basur sunt cele mai apreciate hoteluri din Flirsch ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Flirsch.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Flirsch?

Hotel Basur sunt hoteluri din Flirsch ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Flirsch.