Oferte cazare Fendels, Tirol Austria iarna 2020
(26 oferte, 50EUR - 500EUR)
Erlebnishotel Fendels, Fendels

Erlebnishotel Fendels

Fendels, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Alpenrose, Fendels

Alpenrose

Fendels, Tirol, Austria

  • Fara transport

  Despre FendelsPrezentare si poze Fendels

  Fendels

  Fendels, unul dintre cele mai mici sate din Tirol, este întronat deasupra văii Inntal și a fost menționată pentru prima dată ca "Venels" în 1288 AD. Fendels este încorporat în Glockturmkamm Ridge, care face parte din Alpi Oetztal. În 1959 un drum făcut acest sat de munte mai ușor accesibile, înainte de a putea fi atins doar prin funicular.

  Oferte Fendels

  Fendels, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Fendels sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Fendels pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Fendels sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Fendels oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Fendels garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Fendels va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Fendels, Tirol, Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 16 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Recomandari turistice pentru Fendels

  Recomandarea noastra: in Fendels secolul 18 care sediul atelierul sculptorului de Andreas KöLLE și fiii lui, prin urmare, care echipat biserica parohială a satului cu mai multe piese de artă.