Oferte cazare Hintertux, Tirol Austria iarna 2023
(26 oferte, 78.6EUR - 513EUR)
Hotel Alpenhof, Hintertux

Hotel Alpenhof  

Hintertux, Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Familien Sporthotel Hintertuxerhof, Hintertux

Familien Sporthotel Hintertuxerhof  

Hintertux, Tirol, Austria

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Top Countryline Hotel Neuhintertux, Hintertux

Top Countryline Hotel Neuhintertux

Hintertux, Tirol, Austria

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Fruehstueckspension Christina, Hintertux

Fruehstueckspension Christina

Hintertux, Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Alpenbad Hohenhaus, Hintertux

Hotel Alpenbad Hohenhaus

Hintertux, Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Kirchler Thermal Badhotel , Hintertux

Kirchler Thermal Badhotel   

Hintertux, Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Der Rindererhof, Hintertux

Der Rindererhof

Hintertux, Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Berghof Crystal Spa Sports, Hintertux

Hotel Berghof Crystal Spa Sports

Hintertux, Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport

Despre HintertuxPrezentare si poze Hintertux

Hintertux

Hintertux iarna
absolut sigure pentru zăpadă deoarece a Ghețarul Hintertuxer, 67 telecabine şi lifturi, 236 km partii. Zonele de schi Rastkogel - Eggalm - Penken sunt conectate la greates Ski-zona Zillertal. Après schi şi mai multe restaurante sunt de aşteptare pentru tine. Sub rezerva modificărilor.

Oferte Hintertux

Hintertux, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Hintertux sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Hintertux pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Hintertux sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Hintertux oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Hintertux garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Hintertux va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Hintertux, Tirol, Austria iarna 2023 - 2024 - Alege din 13 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Hintertux

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Hintertux?

Hotel Alpenhof, Fruehstueckspension Christina, Top Countryline Hotel Neuhintertux, Hotel Alpenbad Hohenhaus, Familien Sporthotel Hintertuxerhof sunt cele mai populare hoteluri din Hintertux

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Hintertux?

Hotel Alpenhof, Hotel Alpenbad Hohenhaus, Familien Sporthotel Hintertuxerhof, Kirchler Thermal Badhotel , Alpinhotel Berghaus sunt cele mai apreciate hoteluri din Hintertux ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Hintertux.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Hintertux?

Hotel Alpenhof, Hotel Alpenbad Hohenhaus, Kirchler Thermal Badhotel , Hotel Berghof Crystal Spa Sports sunt cele mai apreciate hoteluri din Hintertux ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Hintertux.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Hintertux?

Hotel Alpenbad Hohenhaus sunt cele mai apreciate hoteluri din Hintertux cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Hintertux.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Hintertux?

Hotel Alpenhof, Hotel Alpenbad Hohenhaus, Hotel Berghof Crystal Spa Sports sunt hoteluri din Hintertux ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Hintertux.