Oferte cazare St. Jakob Im Defereggental, Tirol Austria iarna 2022
(4 oferte, 74.2EUR - 1197EUR)
Hotel Alpenhof, St. Jakob Im Defereggental

Hotel Alpenhof  

St. Jakob Im Defereggental, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 23.04.2022

Macher S Landhotel, St. Jakob Im Defereggental

Macher S Landhotel

St. Jakob Im Defereggental, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Hotel Jesacherhof, St. Jakob Im Defereggental

  Hotel Jesacherhof

  St. Jakob Im Defereggental, Tirol, Austria

   • Fara transport
   Alpinhotel Jesacherhof, St. Jakob Im Defereggental

   Alpinhotel Jesacherhof

   St. Jakob Im Defereggental, Tirol, Austria

    • Fara transport

    Despre St. Jakob Im DefereggentalPrezentare si poze St. Jakob Im Defereggental

    St. Jakob Im Defereggental

    În vale pitorească Tal, înconjurat de Parcul naţional Hohe Tauern în Tirolul de Est veţi găsi idilica staţiune St. Jakob la o altitudine de 1.389 m. Deşi Defereggental face parte în ziua de azi dintre cele mai frumoasă văi din Tirol şi a devenit o populară destinaţie de vacanţă, nu şi-a pierdut nimic din farmecul tradiţional. Găsiţi aici încă peisaje neatinse acoperite de zăpadă, pentru drumeţii superbe.
    Centrul St. Jakob este dominat de vechile case de piatră. Renumitul sat cunoscut şi ca "Micul Tibet" merită cu siguranţă o vizită. Domeniul schiabil înconjurător nu lasă în schimb nimic de dorit nici în ceea ce priveşte sporturile de iarnă. Siguranţă ridicată de zăpadă şi panoramă romantică fac din o vacanţă aici una cu adevărat deosebită!

    Oferte St. Jakob Im Defereggental

    St. Jakob Im Defereggental, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din St. Jakob Im Defereggental sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in St. Jakob Im Defereggental pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din St. Jakob Im Defereggental sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in St. Jakob Im Defereggental oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din St. Jakob Im Defereggental garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski St. Jakob Im Defereggental va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare St. Jakob Im Defereggental, Tirol, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre St. Jakob Im Defereggental

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din St. Jakob Im Defereggental?

    Hotel Alpenhof, Alpinhotel Jesacherhof, Hotel Jesacherhof, Macher s Landhotel sunt cele mai populare hoteluri din St. Jakob Im Defereggental

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din St. Jakob Im Defereggental?

    Hotel Alpenhof sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Jakob Im Defereggental ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din St. Jakob Im Defereggental.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din St. Jakob Im Defereggental?

    Hotel Alpenhof sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Jakob Im Defereggental ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din St. Jakob Im Defereggental.

    Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din St. Jakob Im Defereggental?

    Hotel Alpenhof sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Jakob Im Defereggental ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din St. Jakob Im Defereggental.

    Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din St. Jakob Im Defereggental?

    Hotel Alpenhof sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Jakob Im Defereggental cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din St. Jakob Im Defereggental.

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din St. Jakob Im Defereggental?

    Hotel Alpenhof sunt hoteluri din St. Jakob Im Defereggental ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din St. Jakob Im Defereggental.

    Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii St. Jakob Im Defereggental?

    Hotel Alpenhof sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din St. Jakob Im Defereggental. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din St. Jakob Im Defereggental.