Oferte cazare See, Tirol Austria iarna 2020
(12 oferte, 387.8EUR - 1168.7EUR)
Hotel Alpenkonigin, See Im Paznauntal

Hotel Alpenkonigin

See Im Paznauntal, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca, See Im Paznauntal

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca

See Im Paznauntal, Tirol, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Aparthotel Herzblick, See Im Paznauntal

Aparthotel Herzblick

See Im Paznauntal, Tirol, Austria

  • Fara transport

  Oferte See

  See, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din See sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in See pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din See sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in See oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din See garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski See va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare See, Tirol, Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro