Oferte cazare See, Tirol Austria iarna 2022
(96 oferte, 350EUR - 1000EUR)
Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca, See Im Paznauntal

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca  

See Im Paznauntal, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Hotel Alpenkonigin, See Im Paznauntal

Hotel Alpenkonigin

See Im Paznauntal, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Oferte See

See, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din See sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in See pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din See sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in See oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din See garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski See va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare See, Tirol, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege din 96 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre See

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din See?

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca, Hotel Alpenkonigin, Apart Heidi, Hotel Lenz, Ad Laca sunt cele mai populare hoteluri din See

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din See?

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca, Hotel Lenz, Aktivhotel Fortuna, Holiday, HOTEL WEISSES LAMM sunt cele mai apreciate hoteluri din See ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din See.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din See?

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca, Apart Elisabeth sunt cele mai apreciate hoteluri din See ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din See.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din See?

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca sunt cele mai apreciate hoteluri din See ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din See.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din See?

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca sunt cele mai apreciate hoteluri din See cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din See.