Oferte cazare Fiss, Tirol Austria iarna 2023
(360 oferte, 76.3EUR - 265EUR)

Oferte Fiss

Fiss, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Fiss sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Fiss pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Fiss sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Fiss oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Fiss garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Fiss va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Fiss, Tirol, Austria iarna 2023 - 2024 - Alege din 91 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Fiss

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fiss?

Mein Romantisches Hotel Toalstock, Haus Johanna, HOTEL FISSER HOF, Sunshine Appartements, Hotel Belmont sunt cele mai populare hoteluri din Fiss

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Fiss?

Apart Faldershof, Alpin Life Hotel Gebhard, Apart Daniela, DAS MARENT, Cores sunt cele mai apreciate hoteluri din Fiss ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Fiss.