Oferte cazare Pichl Bei Schladming, Stiria Austria iarna 2021
(3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Gut Raunerhof, Pichl Bei Schladming

Gut Raunerhof

Pichl Bei Schladming, Stiria, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
Pichl Bei Schladming, Pichl Bei Schladming

Pichl Bei Schladming

Pichl Bei Schladming, Stiria, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre Pichl Bei SchladmingPrezentare si poze Pichl Bei Schladming

Pichl Bei Schladming

Informaţii generale
Pichl, cu 900 de locuitori, se află 800 m deasupra nivelului mării şi este situat în Munții, un râu şi zona de schi. Locaţia cea mai vestică din Stiria, face parte din centrul regiunii Dachstein-Tauern, care se lauda cu cele mai frumoase peisajele montane din Austria. Din acest motiv, Pichl/Mandling este de asemenea o staţiune de vacanţă iubit.

Oferte Pichl Bei Schladming

Pichl Bei Schladming, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Pichl Bei Schladming sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Pichl Bei Schladming pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Pichl Bei Schladming sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Pichl Bei Schladming oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Pichl Bei Schladming garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Pichl Bei Schladming va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Pichl Bei Schladming, Stiria, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Pichl Bei Schladming

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pichl Bei Schladming?

Almdorf Reiteralm Mit Seinem Almhotel Edelweiss, Gut Raunerhof, Pichl Bei Schladming sunt cele mai populare hoteluri din Pichl Bei Schladming

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pichl Bei Schladming?

Gut Raunerhof, Almdorf Reiteralm Mit Seinem Almhotel Edelweiss, Pichl Bei Schladming sunt cele mai apreciate hoteluri din Pichl Bei Schladming ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pichl Bei Schladming.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Pichl Bei Schladming?

Pichl Bei Schladming sunt cele mai apreciate hoteluri din Pichl Bei Schladming ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Pichl Bei Schladming.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pichl Bei Schladming?

Gut Raunerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Pichl Bei Schladming cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pichl Bei Schladming.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Pichl Bei Schladming?

Gut Raunerhof, Pichl Bei Schladming sunt hoteluri din Pichl Bei Schladming ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Pichl Bei Schladming.