Oferte cazare Sankt Lambrecht, Stiria Austria iarna 2020
(13 oferte, 71EUR - 116.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Austria Trend Lambrechterhof, Sankt Lambrecht

Hotel Austria Trend Lambrechterhof

   Scor 8.9 din 1 comentarii

Sankt Lambrecht, Stiria, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Jufa Knappenberg, Sankt Lambrecht

Jufa Knappenberg

Sankt Lambrecht, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Landgasthof Ledererwirt, Sankt Lambrecht

  Landgasthof Ledererwirt

  Sankt Lambrecht, Stiria, Austria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
  Jufa Seckau, Sankt Lambrecht

  Jufa Seckau

  Sankt Lambrecht, Stiria, Austria

   • Fara transport
   Camping Bella Austria, Sankt Lambrecht

   Camping Bella Austria

   Sankt Lambrecht, Stiria, Austria

    • Fara transport
    Hotel Moselebauer, Sankt Lambrecht

    Hotel Moselebauer

    Sankt Lambrecht, Stiria, Austria

     • Fara transport
     Ferienpark Gaal, Sankt Lambrecht

     Ferienpark Gaal

     Sankt Lambrecht, Stiria, Austria

      • Fara transport
      Lercher, Sankt Lambrecht

      Lercher

      Sankt Lambrecht, Stiria, Austria

       • Fara transport

       Despre Sankt LambrechtPrezentare si poze Sankt Lambrecht

       Sankt Lambrecht

       Sankt Lambrecht este o municipalitate în districtul Murau, Styria, Austria situat la cea mai mare altitudine din stat (1028 metri deasupra nivelului mării), pe muntele Thajagraben, granita dintre Stiria si Carintia. Activitatile practicate în Sankt Lambrecht sunt prelucrarea lemnului (ferestre, mobilier, scaune), o fabrica de dinamită (explozivi, produse militare), și turism.
       Abbey St Lambrecht este una dintre cele mai importante mănăstiri benedictine din Austria și se află în rezervația naturală Grebenzen. Cele mai vechi semne de călugări sunt documentate în 1076. Merită vizitate mănăstirea benedictină (din 1096) și Mănăstiriea gotic (reconstruită în 1421).
       În timpul celui de-al doilea război mondial orașul a găzduit două dintre sub-lagărele din lagărul de concentrare Mauthausen - Gusen, unul pentru deținuții de sex masculin și unul pentru detinutii de sex feminin.

       Oferte Sankt Lambrecht

       Sankt Lambrecht, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Sankt Lambrecht sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Sankt Lambrecht pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Sankt Lambrecht sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Sankt Lambrecht oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Sankt Lambrecht garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Sankt Lambrecht va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Sankt Lambrecht, Stiria, Austria iarna 2020 - Alege din 10 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro