Oferte cazare Grundlsee, Stiria Austria iarna 2020
(12 oferte, 343EUR - 414.8EUR)
Mondi Holiday, Grundlsee

Mondi Holiday

Grundlsee, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Haus Gisela, Grundlsee

  Haus Gisela

  Grundlsee, Stiria, Austria

   • Fara transport
   Haus Annerl, Grundlsee

   Haus Annerl

   Grundlsee, Stiria, Austria

    • Fara transport

    Oferte Grundlsee

    Grundlsee, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Grundlsee sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Grundlsee pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Grundlsee sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Grundlsee oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Grundlsee garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Grundlsee va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Grundlsee, Stiria, Austria iarna 2020 - Alege din 12 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro