Oferte cazare Grundlsee, Stiria Austria iarna 2022
(8 oferte, 328.3EUR - 645.4EUR)

Oferte Grundlsee

Grundlsee, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Grundlsee sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Grundlsee pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Grundlsee sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Grundlsee oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Grundlsee garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Grundlsee va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Grundlsee, Stiria, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Grundlsee

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Grundlsee?

Mondi Chalets Am Grundlsee, SEEHOTEL GRUNDLSEE, Mondi Holiday Seeblickhotel Grundlsee, Jufa Grundlsee, Seeblick Hotel And Villas sunt cele mai populare hoteluri din Grundlsee

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Grundlsee?

Mondi Holiday Seeblickhotel Grundlsee, SEEHOTEL GRUNDLSEE, MONDI HOTEL AM GRUNDLSEE sunt cele mai apreciate hoteluri din Grundlsee ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Grundlsee.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Grundlsee?

Mondi Holiday Seeblickhotel Grundlsee sunt cele mai apreciate hoteluri din Grundlsee ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Grundlsee.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Grundlsee?

Jufa'S Im Ausseeland sunt hoteluri din Grundlsee ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Grundlsee.