Oferte cazare St. Lorenzen Ob Murau, Stiria Austria iarna 2020
(2 oferte, 354.7EUR - 354.7EUR)

Afiseaza harta
Appartement Ferienpark Kreischberg, St. Lorenzen Ob Murau

Appartement Ferienpark Kreischberg

   Scor 10 din 1 comentarii

St. Lorenzen Ob Murau, Stiria, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Ferien Hotel, St. Lorenzen Ob Murau

Ferien Hotel

St. Lorenzen Ob Murau, Stiria, Austria

  • Fara transport

  Oferte St. Lorenzen Ob Murau

  St. Lorenzen Ob Murau, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din St. Lorenzen Ob Murau sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in St. Lorenzen Ob Murau pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din St. Lorenzen Ob Murau sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in St. Lorenzen Ob Murau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din St. Lorenzen Ob Murau garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski St. Lorenzen Ob Murau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare St. Lorenzen Ob Murau, Stiria, Austria iarna 2020 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro