Oferte cazare Hirschegg In Der Stmk, Stiria Austria iarna 2020
(6 oferte, 290.5EUR - 819EUR)
Gasthof Moasterhaus, Hirschegg In Der Stmk

Gasthof Moasterhaus

Hirschegg In Der Stmk, Stiria, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Travel Charme Ifen Hotel, Hirschegg In Der Stmk

Travel Charme Ifen Hotel

Hirschegg In Der Stmk, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Erlebnisgasthof Moasterhaus, Hirschegg In Der Stmk

  Erlebnisgasthof Moasterhaus

  Hirschegg In Der Stmk, Stiria, Austria

   • Fara transport
   Hirscheggerhof, Hirschegg In Der Stmk

   Hirscheggerhof

   Hirschegg In Der Stmk, Stiria, Austria

    • Fara transport
    Gastepension Edeltraud, Hirschegg In Der Stmk

    Gastepension Edeltraud

    Hirschegg In Der Stmk, Stiria, Austria

     • Fara transport

     Oferte Hirschegg In Der Stmk

     Hirschegg In Der Stmk, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Hirschegg In Der Stmk sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Hirschegg In Der Stmk pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Hirschegg In Der Stmk sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Hirschegg In Der Stmk oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Hirschegg In Der Stmk garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Hirschegg In Der Stmk va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Hirschegg In Der Stmk, Stiria, Austria iarna 2020 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro