Oferte cazare Ehrenhausen, Stiria Austria iarna 2020
(16 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)
Georgi Schloss, Ehrenhausen

Georgi Schloss

Ehrenhausen, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Weingut Schwarzl, Ehrenhausen

  Weingut Schwarzl

  Ehrenhausen, Stiria, Austria

   • Fara transport
   Georgi Schlössl, Ehrenhausen

   Georgi Schlössl

   Ehrenhausen, Stiria, Austria

    • Fara transport
    Weingut Kögl, Ehrenhausen

    Weingut Kögl

    Ehrenhausen, Stiria, Austria

     • Fara transport

     Oferte Ehrenhausen

     Ehrenhausen, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Ehrenhausen sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Ehrenhausen pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Ehrenhausen sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Ehrenhausen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Ehrenhausen garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ehrenhausen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Ehrenhausen, Stiria, Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 16 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro