Oferte cazare Ehrenhausen, Stiria Austria iarna 2021
(18 oferte, 105EUR - 357.7EUR)
Georgi Schloss, Ehrenhausen

Georgi Schloss

Ehrenhausen, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Georgi Schloss, Ehrenhausen

  Georgi Schloss

  Ehrenhausen, Stiria, Austria

   • Fara transport
   Georgi Schlossl, Ehrenhausen

   Georgi Schlossl

   Ehrenhausen, Stiria, Austria

    • Fara transport
    Weingut Schwarzl, Ehrenhausen

    Weingut Schwarzl

    Ehrenhausen, Stiria, Austria

     • Fara transport
     Weingut Kogl, Ehrenhausen

     Weingut Kogl

     Ehrenhausen, Stiria, Austria

      • Fara transport
      Villa Carla, Ehrenhausen

      Villa Carla

      Ehrenhausen, Stiria, Austria

       • Fara transport

       Oferte Ehrenhausen

       Ehrenhausen, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Ehrenhausen sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Ehrenhausen pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Ehrenhausen sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Ehrenhausen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Ehrenhausen garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ehrenhausen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Ehrenhausen, Stiria, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 18 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Ehrenhausen

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ehrenhausen?

       RATSCHER LANDHAUS, KULTURWEINGUT KaSTENBURG, LOISIUM WINE SPA RESORT SUEDSTEIERMARK, Loisium Resort Suedsteiermark, LOISIUM Wine Spa Resort sunt cele mai populare hoteluri din Ehrenhausen

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ehrenhausen?

       Loisium Wine Spa Resort Sudsteiermark, LOISIUM Wine Spa Resort, Loisium Resort Suedsteiermark, LOISIUM WINE SPA RESORT SUEDSTEIERMARK sunt cele mai apreciate hoteluri din Ehrenhausen ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ehrenhausen.