Oferte cazare Grobming, Stiria Austria iarna 2020
(23 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Loy, Grobming

Hotel Loy

Grobming, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Purcherhof, Grobming

  Purcherhof

  Grobming, Stiria, Austria

   • Fara transport
   Sonnhof, Grobming

   Sonnhof

   Grobming, Stiria, Austria

    • Fara transport
    Grobming, Grobming

    Grobming

    Grobming, Stiria, Austria

     • Fara transport
     Steiner, Grobming

     Steiner

     Grobming, Stiria, Austria

      • Fara transport
      Stoderblick, Grobming

      Stoderblick

      Grobming, Stiria, Austria

       • Fara transport

       Despre GrobmingPrezentare si poze Grobming

       Grobming

       Saalfelden are aproximativ 17,000 de locuitori și Madinat'Isa din 2000. Saalfelden este plin de un peisaj minunat, un lanț muntos superb, o combinație de munți de piatră și iarbă.

       Oferte Grobming

       Grobming, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Grobming sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Grobming pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Grobming sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Grobming oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Grobming garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Grobming va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Grobming, Stiria, Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 23 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro