Oferte cazare Mariazell, Stiria Austria iarna 2020
(9 oferte, 303.1EUR - 406EUR)
Aktivhotel Weisser Hirsch, Mariazell

Aktivhotel Weisser Hirsch

Mariazell, Stiria, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Schwarzer Adler, Mariazell

Hotel Schwarzer Adler

Mariazell, Stiria, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Jufa Erlaufsee Sport Resort, Mariazell

Jufa Erlaufsee Sport Resort

Mariazell, Stiria, Austria

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Waldesruh, Mariazell

Waldesruh

Mariazell, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Drei Hasen, Mariazell

  Drei Hasen

  Mariazell, Stiria, Austria

   • Fara transport

   Oferte Mariazell

   Mariazell, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Mariazell sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Mariazell pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Mariazell sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Mariazell oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Mariazell garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Mariazell va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Mariazell, Stiria, Austria iarna 2020 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro