Oferte cazare Eisenerz, Stiria Austria iarna 2020
(6 oferte, 99.8EUR - 392EUR)
Hotel Jufa Eisenerz, Eisenerz

Hotel Jufa Eisenerz

Eisenerz, Stiria, Austria

  • Fara transport

    Ultima rezervare: 02.09.2019

  Gasthof Eisenerzer Hof, Eisenerz

  Gasthof Eisenerzer Hof

  Eisenerz, Stiria, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

  Oferte Eisenerz

  Eisenerz, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Eisenerz sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Eisenerz pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Eisenerz sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Eisenerz oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Eisenerz garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Eisenerz va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Eisenerz, Stiria, Austria iarna 2020 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro