Oferte cazare Altaussee, Stiria Austria iarna 2021
(23 oferte, 105EUR - 1000EUR)
Tyrol, Altaussee

Tyrol

Altaussee, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Haus Moser, Altaussee

  Haus Moser

  Altaussee, Stiria, Austria

   • Fara transport
   Haus Ramsau, Altaussee

   Haus Ramsau

   Altaussee, Stiria, Austria

    • Fara transport
    Haus Sonja, Altaussee

    Haus Sonja

    Altaussee, Stiria, Austria

     • Fara transport
     Hotel Am See, Altaussee

     Hotel Am See

     Altaussee, Stiria, Austria

      • Fara transport
      Villa Laske, Altaussee

      Villa Laske

      Altaussee, Stiria, Austria

       • Fara transport
       Villa Salis, Altaussee

       Villa Salis

       Altaussee, Stiria, Austria

        • Fara transport

        Oferte Altaussee

        Altaussee, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

        Partiile de ski din Altaussee sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Altaussee pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Altaussee sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

        Conditiile de zapada sunt excelente in Altaussee oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

        Echipamentul de instalatii pe cablu din Altaussee garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Altaussee va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

        Oferte cazare Altaussee, Stiria, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 23 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

        Intrebari frecvente despre Altaussee

        Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Altaussee?

        FERIENHAUS PUCHER, Tyrol, AlpenParks Hagan Lodge, AlpenParks Hagan Lodge Altaussee, Jufa Hotels Im Ausseerland sunt cele mai populare hoteluri din Altaussee

        Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Altaussee?

        Jufa Altaussee, AlpenParks Hagan Lodge Altaussee, AlpenParks Hagan Lodge sunt cele mai apreciate hoteluri din Altaussee ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Altaussee.

        Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Altaussee?

        Jufa Altaussee sunt cele mai apreciate hoteluri din Altaussee ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Altaussee.