Oferte cazare Murau, Stiria Austria iarna 2020
(17 oferte, 427EUR - 427EUR)
Hotel Alpin Murau, Murau

Hotel Alpin Murau

Murau, Stiria, Austria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre MurauPrezentare si poze Murau

Murau

Cum se ajunge acolo
Cu maşina: la Viena prin intermediul Semmering, Mürz-vale şi apoi Murtal-Schnellstraße la Murau. Din Germania prin intermediul Salzburg şi Tauernautobahn til spre ieşire St. Michael/Lungau şi apoi prin intermediul Tamsweg la Murau. Din Italia prin intermediul Klagenfurt şi St. Veit la Murau. Cu trenul: la staţia de cale ferată Unzmarkt şi de acolo cu 'Steiermärkischen Landesbahnen' Murau sau Radstadt şi de acolo cu autobuzul la Murau. De avion: cele mai apropiate aeroporturi sunt în Klagenfurt, Graz şi Salzburg.

Oferte Murau

Murau, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Murau sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Murau pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Murau sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Murau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Murau garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Murau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Murau, Stiria, Austria iarna 2020 - Alege din 17 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro