Oferte cazare Bad Blumau, Stiria Austria iarna 2020
(9 oferte, 126.5EUR - 126.5EUR)
Hotel Rogner Bad Blumau Spa, Bad Blumau

Hotel Rogner Bad Blumau Spa

Bad Blumau, Stiria, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Larimar, Bad Blumau

Larimar

Bad Blumau, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Bad Blumauerhof, Bad Blumau

  Bad Blumauerhof

  Bad Blumau, Stiria, Austria

   • Fara transport
   Golfblick Garni, Bad Blumau

   Golfblick Garni

   Bad Blumau, Stiria, Austria

    • Fara transport

    Oferte Bad Blumau

    Bad Blumau, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Bad Blumau sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Bad Blumau pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Bad Blumau sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Bad Blumau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Bad Blumau garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bad Blumau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Bad Blumau, Stiria, Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro