Oferte cazare Traunkirchen, Austria Superioara Austria iarna 2023
(8 oferte, 50EUR - 500EUR)
Das Traunsee, Traunkirchen

Das Traunsee

Traunkirchen, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport
  Symposion Hotel Post, Traunkirchen

  Symposion Hotel Post

  Traunkirchen, Austria Superioara, Austria

   • Fara transport
   Seehotel Das Traunsee, Traunkirchen

   Seehotel Das Traunsee

   Traunkirchen, Austria Superioara, Austria

    • Fara transport
    Post, Traunkirchen

    Post

    Traunkirchen, Austria Superioara, Austria

     • Fara transport
     Apartmenthotel S Mitterndorf, Traunkirchen

     Apartmenthotel S Mitterndorf

     Traunkirchen, Austria Superioara, Austria

      • Fara transport
      Pension S Waldeck, Traunkirchen

      Pension S Waldeck

      Traunkirchen, Austria Superioara, Austria

       • Fara transport
       Am Baalstein, Traunkirchen

       Am Baalstein

       Traunkirchen, Austria Superioara, Austria

        • Fara transport
        Apartmenthotel ´S Mitterndorf, Traunkirchen

        Apartmenthotel ´S Mitterndorf

        Traunkirchen, Austria Superioara, Austria

         • Fara transport

         Despre TraunkirchenPrezentare si poze Traunkirchen

         Traunkirchen

         Mica staţiune pitorească Traunkirchen se afla la o altitudine de 422 m, la frumosul lac Traun în Salzkammergut. În plus faţă de ospitalitatea şi tradiţiile interesant, extrem de atractive pentru vizitatori sunt peisajele uimitoare ale Salzkammergut, priveliştea frumoasei panorama montane şi asupra lacului idilic va încânta pe oricine. Centrul Traunkirchen este pe o peninsulă pe malul de vest al lacului şi este dominat de fundalul impresionant al Traunstein (1691 m). Având în vedere situarea sa specială, staţiunea oferă o mulţime de varietate pentru toate gusturile. Pentru turiştii dinamici există aproximativ 8 km de trasee pentru drumeţii de iarnă, un derdeluş şi aproximativ 14 km pentru schi fond, cei care caută relaxarea pot face o plimbare romantică cu sania trasă de cai.

         Oferte Traunkirchen

         Traunkirchen, Austria Superioara, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

         Partiile de ski din Traunkirchen sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Traunkirchen pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Traunkirchen sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

         Conditiile de zapada sunt excelente in Traunkirchen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

         Echipamentul de instalatii pe cablu din Traunkirchen garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Traunkirchen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

         Oferte cazare Traunkirchen, Austria Superioara, Austria iarna 2023 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

         Recomandari turistice pentru Traunkirchen

         Zi o puteti încheia cel mai bine în Traunkirchen la o masă copioasă într-un han tradiţional. Iubitorii de vin trebui să viziteze magazinul de vinuri "Greißlerei Traunkirchen, pa lângă vinurile austriece vă puteţi bucura o selecţie de paste de casă, chutney, gemuri şi lichioruri. Şi Seeside Lounge vă invită seara cu atmosferă prietenoasă. Pentru o seară mai dinamică vă stau în schimb la dispoziţie un derdeluş sau un patinoar.

         Intrebari frecvente despre Traunkirchen

         Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Traunkirchen?

         Das Traunsee, POST, PENSION S WALDECK, APARTMENTHOTEL S MITTERNDORF, AM BAALSTEIN sunt cele mai populare hoteluri din Traunkirchen

         Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Traunkirchen?

         Das Traunsee, Symposion Hotel Post, Seehotel Das Traunsee, POST sunt cele mai apreciate hoteluri din Traunkirchen ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Traunkirchen.

         Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Traunkirchen?

         Symposion Hotel Post sunt cele mai apreciate hoteluri din Traunkirchen ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Traunkirchen.