Oferte cazare Sattledt, Austria Superioara Austria iarna 2023
(4 oferte, 105EUR - 105EUR)
Eurohotel, Sattledt

Eurohotel

Sattledt, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport
  Amedia Express Sattledt, Sattledt

  Amedia Express Sattledt

  Sattledt, Austria Superioara, Austria

   • Fara transport
   Aktivhotel Sattledt, Sattledt

   Aktivhotel Sattledt

   Sattledt, Austria Superioara, Austria

    • Fara transport

    Oferte Sattledt

    Sattledt, Austria Superioara, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Sattledt sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Sattledt pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Sattledt sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Sattledt oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Sattledt garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Sattledt va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Sattledt, Austria Superioara, Austria iarna 2023 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Sattledt

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sattledt?

    Landzeit Restaurant Voralpenkreuz, AMEDIA EXPRESS SATTLEDT, Aktivhotel Sattledt, Eurohotel sunt cele mai populare hoteluri din Sattledt

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sattledt?

    Eurohotel, Landzeit Restaurant Voralpenkreuz sunt cele mai apreciate hoteluri din Sattledt ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sattledt.