Oferte cazare Haibach Ob Der Donau, Austria Superioara Austria iarna 2022
(3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Donauschlinge, Haibach Ob Der Donau

Hotel Donauschlinge

Haibach Ob Der Donau, Austria Superioara, Austria

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Gasthof-Pension Silvia, Haibach Ob Der Donau

Gasthof-Pension Silvia

Haibach Ob Der Donau, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport
  Gasthof Zum Heiligen Nikolaus, Haibach Ob Der Donau

  Gasthof Zum Heiligen Nikolaus

  Haibach Ob Der Donau, Austria Superioara, Austria

   • Fara transport

   Oferte Haibach Ob Der Donau

   Haibach Ob Der Donau, Austria Superioara, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Haibach Ob Der Donau sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Haibach Ob Der Donau pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Haibach Ob Der Donau sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Haibach Ob Der Donau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Haibach Ob Der Donau garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Haibach Ob Der Donau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Haibach Ob Der Donau, Austria Superioara, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Haibach Ob Der Donau

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Haibach Ob Der Donau?

   GASTHOF ZUM HEILIGEN NIKOLAUS, GASTHOF-PENSION SILVIA, Hotel Donauschlinge sunt cele mai populare hoteluri din Haibach Ob Der Donau

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Haibach Ob Der Donau?

   Hotel Donauschlinge sunt cele mai apreciate hoteluri din Haibach Ob Der Donau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Haibach Ob Der Donau.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Haibach Ob Der Donau?

   Hotel Donauschlinge sunt cele mai apreciate hoteluri din Haibach Ob Der Donau ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Haibach Ob Der Donau.