Oferte cazare Feldkirchen An Der Donau, Austria Superioara Austria iarna 2023
(3 oferte, 183.9EUR - 183.9EUR)
Curhaus Bad Mahllacken, Feldkirchen An Der Donau

Curhaus Bad Mahllacken

Feldkirchen An Der Donau, Austria Superioara, Austria

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Hotel-Restaurant Faustschlossl, Feldkirchen An Der Donau

Hotel-Restaurant Faustschlossl

Feldkirchen An Der Donau, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport
  Hotel Schloss Muhldorf, Feldkirchen An Der Donau

  Hotel Schloss Muhldorf

  Feldkirchen An Der Donau, Austria Superioara, Austria

   • Fara transport

   Oferte Feldkirchen An Der Donau

   Feldkirchen An Der Donau, Austria Superioara, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Feldkirchen An Der Donau sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Feldkirchen An Der Donau pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Feldkirchen An Der Donau sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Feldkirchen An Der Donau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Feldkirchen An Der Donau garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Feldkirchen An Der Donau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Feldkirchen An Der Donau, Austria Superioara, Austria iarna 2023 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Feldkirchen An Der Donau

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Feldkirchen An Der Donau?

   HOTEL-RESTAURANT FAUSTSCHLoSSL, HOTEL SCHLOSS MuHLDORF, Curhaus Bad Mahllacken sunt cele mai populare hoteluri din Feldkirchen An Der Donau