Oferte cazare Enns, Austria Superioara Austria iarna 2023
(5 oferte, 307.3EUR - 307.3EUR)
Pension Zum Romer, Enns

Pension Zum Romer

Enns, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport
  Am Limes, Enns

  Am Limes

  Enns, Austria Superioara, Austria

   • Fara transport
   Zum Goldenen Schiff, Enns

   Zum Goldenen Schiff

   Enns, Austria Superioara, Austria

    • Fara transport
    Stoekler, Enns

    Stoekler

    Enns, Austria Superioara, Austria

     • Fara transport

     Oferte Enns

     Enns, Austria Superioara, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Enns sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Enns pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Enns sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Enns oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Enns garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Enns va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Enns, Austria Superioara, Austria iarna 2023 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Enns

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Enns?

     Zum Goldenen Schiff, Am Limes, Pension Zum Romer, GASTHAUS BACKHENDLSTATION, Stoekler sunt cele mai populare hoteluri din Enns

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Enns?

     GASTHAUS BACKHENDLSTATION sunt cele mai apreciate hoteluri din Enns ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Enns.