Oferte cazare Steinbach Am Attersee, Austria Superioara Austria iarna 2023
(3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Gasthof Fottinger, Steinbach Am Attersee

Hotel Gasthof Fottinger

Steinbach Am Attersee, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport
  Bubble Tent Hotel, Steinbach Am Attersee

  Bubble Tent Hotel

  Steinbach Am Attersee, Austria Superioara, Austria

   • Fara transport
   Hotel Post, Steinbach Am Attersee

   Hotel Post

   Steinbach Am Attersee, Austria Superioara, Austria

    • Fara transport

    Oferte Steinbach Am Attersee

    Steinbach Am Attersee, Austria Superioara, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Steinbach Am Attersee sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Steinbach Am Attersee pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Steinbach Am Attersee sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Steinbach Am Attersee oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Steinbach Am Attersee garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Steinbach Am Attersee va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Steinbach Am Attersee, Austria Superioara, Austria iarna 2023 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Steinbach Am Attersee

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Steinbach Am Attersee?

    Hotel Gasthof Fottinger, BUBBLE TENT HOTEL, HOTEL POST sunt cele mai populare hoteluri din Steinbach Am Attersee

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Steinbach Am Attersee?

    Hotel Gasthof Fottinger, BUBBLE TENT HOTEL sunt cele mai apreciate hoteluri din Steinbach Am Attersee ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Steinbach Am Attersee.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Steinbach Am Attersee?

    Hotel Gasthof Fottinger sunt hoteluri din Steinbach Am Attersee ce au acces gratuit la internet